Thursday, December 28, 2006

snusksystrar

Ännu en evig tjejkväll med alla närvarande (nästan): enhands-eva, runk-roza, sug-sara, juck-johanna och moi, in n'out-isabelle, samt även ett par snygga urringningar och bröst. glögg och prat och skratt i ett rum nästan helt utan syre och efter flera timmar kom vi på att gosh, ingenting förändras egentligen nånsin utan allt är precis som det har varit, vi pratar om samma människor och samma saker, fast kanske lite mer detaljerat.

älskar de där människorna. vet att de vet allting och jag vet lika mycket om dem och att det bara känns så tryggt att sitta där med dem som om allting alltid kommer vara likadant och jag hoppas verkligen det. planer på att dra till england och jobba i sommar, med dem. vad roligt det skulle vara, att verkligen få umgås, längre tid än en kväll i halvåret. och så england naturlisch.

pannkaks-frukost och promenad i gods home och nu är jag hemma igen och ska snart packa ihop mig inför tillbakaresan till norpan imorron eftermiddag. johan möter mig vid stationen, saknar honom nu.

gårdagskvällens bästa roliga historia:

de tre drängarna retas med den nya drängen på gården och övertygar honom om att de efter arbetsdagens slut när kåtheten börjar smyga på, brukar ha sex med kossorna eftersom det inte finns några andra kvinnliga varelser att tillgå. den nya drängen tror på dem och har sex med en kossa varpå de andra drängarna kommer in i ladugården och skrattar och pekar på honom.
-men, säger den nya, ni sade ju att ni brukar ha sex med kossorna ju!
-hahahahahaha, säger de andra. inte med rosa för hon är ju så ful!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home