Tuesday, October 16, 2007

vi är studenter. vi studerar.

.

Såklart vi studerar mycket hårt. hela tiden, varje dag utan uppehåll, allt för att förtjäna de 7000 kronor vi i månaden får låna till oss för att betala hyra, mat och sånt där för. vi står ut med det med övertygelsen om att när vi är klara så kommer vi slussas ut i den varma famn som kallas samhället och bli överrösta med fantastiska välbetalda jobbtillällen. så vi studerar. sitter på biblioteket hela dagarna. gör inget annat än läser och läser och läser. om förskolebarns matematikinlärning, om biologins historia, om domesticeringsprocessen hos våra vanligaste lantbruksdjur.

och sen går dure och hämtar lite nya böcker. sånt som hon tycker är intressant. det kan klassas under biologi. hon kommer tillbaka, med en hög coffee-table-böcker och sen är det lite kört.

den första bilden hon hittar i den första boken är följande (titta inte om ni är känsliga för nakna karlar).

den har en liten faktaruta brevid med tillhörande text och naturligtvis diskussion länkad till den.

76,8 % av de manliga förstaårsstudenterna på college masturberar, och 31,8 av de kvinnliga. Bullshit trodde jag och trodde Annie. det är alldeles för låga siffror. det måste det vara. det är karlar och kvinnor i tjugoårsåldern vi pratar om här. bara trams, naturligtvis. mycket spännande i den boken. vi är studenter, därför studerar vi. Lär oss saker.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home