Saturday, January 03, 2009

saker att göra en lördagkväll ii Mitcham när det är kallt ute

Titta på In Bruges. Asabra film, stabila performances från Colin Farrell och hans gäng. Den är ROLIG. för er som inte vet vad det är så är det om en hitman som gömmer sig i Brugges efter att en shootout har gått åt skogen. etc. jag var mkt skeptiskt, men alltså se den.

Dricka glögg. Jo, vi var smarta och åkte till IKEA och köptet långt innan jul och vi har varit sparsamma me't. D var på IKEA idag och matavdelningen är fortfarande helt länsad efter julrushen då alla som har något med sverige att göra var där och köpte sill och knäckebröd och skit.

Hångla. Det är en mkt viktig del av varje kväll, men kanske särskilt lördagkvällar.

Vara trött. Alltså, den här lögnen, myten, legenden om januari som en lugn och stillsam månad för kafébranschen är just inget annat än ren lögn. Vi har gått ner i personal p.g.a. den sagda långsamma perioden, men vi har likamånga och ibland fler kunder. och jäklar vilken apjobbig dag det var idag! var så sjukt trött när jag åkte hem.

Lalla runt på le Interweb.

Imorgon ska vi till stranden. Vi var på Target häromdan och köpte en bikini till mig. Jag har hyst aversioner mot knytbikinis men krupit till korset och skaffat en, en blå och vit och svartmönstrad liten historia. Prognosen för imorgon har stadigt hela veckan varit sol och 30 grader för att nu i eftermiddags vid halv sex ungefär ändras till mostly sunny max 25 grader. vi åker ändå. strandhäng är bra skit.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home