Thursday, September 27, 2007

pimp my torsdag

.
Har tillbringat min torsdag med att läsa om labverksamhet i skolmiljö (måste det vara så farligt? blir inte eleverna avskräckta och hatar NO för all framtid samtidigt som de är för korkade för att fatta fysiken då?) och köpa bussbiljett (tre och en halv jävla timme. fan att tåg till falköping ska vara så dyrt).

Väntar nu med spänning på avfärd till Linköping efter intag av räkor och paprika. Kristine tyckte inte att det var juvenilt beteende att dricka Aurora, så ikväll pimpar vi upp våra trista studentliv genom att go teenage några timmar och hinka 13 %-ig svartvinbärssaft samt även en komplementär irländsk öl om vi hinner. Det blir dock snabba puckar då vi måste vara på HG typ nio. Kanske en klassisk dricka-på-vägen-grej. Tänkte vara lite pop och ha en prickig klänning och tvåpundsconversekopiorna på mig så imorse blev det väckning riktigt tidigt eftersom det inte går få tag på tvättider i det här huset. Tvättat för hand. I badkaret. Hej, 1800-talet ringde och ville ha sina tvättmetoder tillbaka. Kändes lagom primitivt och bra.

Räkor och kaffe och gammal punk i dag. Känner mig rebellisk. Det måste vara något med vädret, det är höst ute. Lite hänga utanför Dixi-väder. Absolut 50 spänn i högtalarna. Ljuva tonårstid.

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home