Monday, August 06, 2007

smurf it up

Jo, en liten teori såhär på måndagsmorronen. bakgrund: när människor kvävs så blir de alldeles blåa på grund av luftbrist och sen när man dör så försvinner 23 gram från kroppsvikten eller vad det nu är. alltså man blir blå och man blir mindre.

min tanke med detta är då alltså: när man dör av kvävning, inkarneras man då som smurf? smurfer är små och blå och talar lite lustigt, lite sådär som man skulle kunna tänka sig att man talar när någon försöker strypa en. när man dör av kvävning så istället för att komma till himmel eller helvete så dyker man istället upp i en liten liten by under några träd i en skog och där får man genomleva resten av sitt liv (efter döden) tillsammans med andra som är små och blå.

dessutom: kan man köpa cola light utan light? eller en tallrik med pannkakor, fast man bara vill ha sylt?

(så här kul har vi på vår arbetsplats när bittra lovisa och disco-sara är här och stuffar loss och alla är klädda i tajts för det är skönast i vädret. fortfarande ingen syn av sälen och jag har nu kontroll över ica-kortet. oh my, ansvar. men det är bara några dagar till. om det inte finns lediga stugor ikväll får jag dessutom sova på en madrass på köksgolvet. jippi!)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home