Saturday, July 19, 2008

this and that.

tlöööttt

som skalman ungefär, och lika falskt. stackars sara blev plötsligt sjuk i morse vilket inneburit ännu en tolvtimmarsdag. men jag hade ju faktiskt rast en stund och var och handlade med felicia. yeay.

carmen hade premiär idag. får se i tidningarna vilket gensvar den får. det har låtit bra under repetitionerna iallafall.

tråkig sak. en man som bodde på campingen avled idag. det var lite tryckt stämning under kvällen. det hände inte på campingen utan inne i valdemarsvik men vi blev ändå påverkade då vi träffade hans fru efteråt och fick hjälpa till att hämta deras cyklar. otäckt sånt där. det kommer så nära ibland och det är inget man kan göra åt det. något nedstämt. fick sluta tidigt idag, dvs strax efter nio.

har börjat läsa Special topics in calamity physics efter en rekommendation från Kristin. det tog några månader att get around to it, men den är helt klart bra. nördigt full av litterära referenser just the way i like it. populärintellektualism. ska berätta för david att han ska läsa den. väntar med spänning fortfarande på John Greens nästa bok. Papertowns släpps 16:e oktober, hoppeligen snart efter det i australienland också. snart åker jag. mindre än två månader kvar.

det är lördag. ännu en helg med jobb. nästa vecka är första lediga helgen på hela sommaren.


word verification-koden för dagen innehåller ordet get. det måste vara ett tecken. 1-0 till getterna.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home