Sunday, February 11, 2007

fredagen var mycket trevlig. efter VFU bar det iväg till Linköping där ajg träffade på en mycket andfådd Roza påväg hem från en liten shoppingrunda. (tyckte mig även se en bekant i en tvättstuga).

efter diverse divideringar kring outfits så gick vi iväg hem till kristine, vilket var långt. jättelångt faktiskt. Fan vad långt bort från ryd hon bor. iallafall. där åt vi guacamole, drack öl, googlade på David Hasselhoff samt träffade på en dagiskompis till Roza. bara sådär. anna nicole smith är död, men ändå en bra ice breaker på fester där man inte känner en kotte utöver värdinnan kristine som var fin. well. Utanför HG kom vi på att vi var tre tjejer utan liu-kort. vi raggade upp tre belgare att ha som vänner.
sen drack i murphys och skålade för enhands-eva som klarat en tenta, dansade till världens atnagligen sämsta after-ski band och försökte ducka för hanna.
hem och äta honungsmackor och sova i världens kortaste soffa.

Lördag: pannkakor med glass! varför blir det alltid så när jag umgås med tjejerna? don't get it. Jobba sittning på trappan, mat i stora lass, rökt lax och lite undanskuffas chokladmousse. städöl och dans och jävligt mycket folk.

och nu är jag hemkommer från aerobics. mkt spännande. svettigt om inte annat.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home