Sunday, November 09, 2008

spindel schmindel

två saker mänskligheten för sitt eget bäste egentligen borde lägga av med: att lyssna på 1. Il Divo och 2. Enya.

Weekend på stranden, eller ja, iallafall lördag kväll och söndag förmiddag. Rye var som det var sist, vi käkade skaldjurspasta på Portsea Pub och hinkade alkohol, bevittnade ett pargräl när det kom fram att dan drog en lina kola på grand final day utan att berätta för chan, jävla sätt. fattar inte varför han inte bara var tyst. drinking games on end och davids födelsedag! presenterna var bra. jag hade rätt. tillochmed de randiga strumporna.

vädret blev bättre idag så efter marks special breaky, som i ärlighetens namn ser ut som spya men som tydligen smakar bra (har inte testat än) drog vi till stranden. sol och saltvatten, vad jag gillar mest. vattnet är inte riktigt varmt än, men det är som i sverige på sommarn iallafall. gött. david brände sig på ryggen, vi åt death by chocolate och sen åkte vi hem. bra skit. 39,5-timmarsvecka coming up, asabra. ledig ons och sön.

och och och! Jag har sett min första huntsmanspindel! den satt i ett hörn i rummet utanför badrummet när vi kom och några timmar senare var den borta, hittade den tillstlut på väggen inne på toan. damn scary! och alla var helt chill, för det var ju "bara" en baby, alltså bara med en kropp som var kanske 1,5 cm lång från ansikte till bak. bläh. fast de är inte så farliga och david dödade den. men ändå.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home