Thursday, August 16, 2007

i feel i must interject here

Torsdag den sextonde är Postal Service dagens grej och i synnerhet Nothing better. finns det nån bättre låt? Jobbade igår/inatt, kul att vara tillbaka på trappan. ska även jobba idag och imorron. sen blir det några dar av. kaos med kajkolarmdörrar och knappt med personal men alla var helt fantastiska och folk verkade bli fulla iallafall och dure stod och skrek på magnus, stackars kille. jag och dj-bås krängde bärs och slisk-cider och det är nu konstaterat att irländsk öl alltid går hem hos tjejerna och vår bar fick in mest dricks igår! dansgolvet var fullt och franzén det jäkla mongot spelade markoolio. herregud. bra förstafest, go trappan.

idag är det 30 år sen elvis dog. heja elvis. funderade på att hylla detta genom att lyssna lite på elvis, men som sagt så kör jag postal service istället.

dagens projekt: registrering + snack med travel agent. ge mig resa.

har inte fått lön än heller. börjar bli kärvt nu. känns lite i efterhand som att de där 900 till emma kanske kunde hoppats över, eller iallafall klippningen. det kunde nog väntats med. men det var ju upp till henne.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home